Nabavljena sportska oprema u sklopu projekta “Podignimo letvicu visoko“

objavljeno u: Obavijesti | 0

Zajednica sportova Općine Konavle kao prijavitelj i Općina Konavle kao partner provode projekt „Podignimo letvicu visoko“ financiran iz Europskog socijalnog fonda, programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014 – 2020. u sklopu kojeg se provodi niz aktivnosti s ciljem povećanja uključenosti djece s invaliditetom te djece s poteškoćama u razvoju u zajednicu kroz sport.

Projekt uključuje provedbu sportskih aktivnosti plivanja, vaterpola, košarke, juda i stolnog tenisa, kao i četverodnevni sportski kamp koji će biti organiziran pri završetku projekta. U svrhu uspješnog održavanja navedenih aktivnosti, pribavljena je sportska oprema koju će koristiti djeca s invaliditetom te djeca s poteškoćama u razvoju, a koja je u cijelosti financirana iz projekta.

Ovime podsjećamo kako su treninzi vaterpola i plivanja u tijeku te pozivamo sve zainteresirane da se uključe u sportske aktivnosti i pridruže treninzima vaterpola i plivanja koji se održavaju svakim radnim danom od 19-20h na plivalištu u Cavtatu.

Izrada Internet stranice sufinancirana je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj stranice isključiva je odgovornost Zajednice sportova Općine Konavle.