PROJEKT ”PODIGNIMO LETVICU VISOKO” Poziv svim zainteresiranima na besplatne treninge juda, stolnog tenisa i košarke

objavljeno u: Obavijesti | 0

Zajednica sportova Općine Konavle kao prijavitelj i Općina Konavle kao partner provode projekt „Podignimo letvicu visoko“, financiran iz Europskog socijalnog fonda, programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020 u sklopu kojega se provodi niz aktivnosti s ciljem povećanja uključenosti mladih s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju u zajednicu kroz šport. Projektne aktivnosti u cijelosti su financirane sredstvima Europske unije u ukupnoj vrijednosti od 1.500.000,00 HRK, dok je trajanje projekta 18 mjeseci.

Nakon uspješno održanih ljetnih treninga plivanja i vaterpola, nastavljamo s aktivnostima kroz održavanje besplatnih treninga juda, stolnog tenisa i košarke. Ovim aktivnostima želi se motivirati mlade s invaliditetom i djecu s teškoćama u razvoju na sudjelovanje u sportskim aktivnostima, a time i stjecanju novih sportskih i društvenih vještina.

Treninzi kreću od 07.10.2019., i to po sljedećem rasporedu: stolni tenis (ponedjeljak 07.10. u 17 sati u dvorani OŠ Gruda), judo (četvrtak 10.10 u 18 sati u dvorani OŠ Cavtat), košarka (petak 11.10. u 13 sati u dvorani OŠ Cavtat). Ovim putem pozivamo sve zainteresirane pripadnike ciljne skupine da se uključe u sportske aktivnosti. Treninzi su otvoreni za sve obzira na prethodno iskustvo!

Za više informacija molimo obratite nam se putem kontakta: Ivan Kralj na broj telefona 095/544 8968 ili e-mailom na info@zsok.hr ili preko web stranica Općine Konavle i Zajednice sportova Općine Konavle.

NAPOMENA: Obavještavamo kako se zbog praznika Dana neovisnosti trening juda neće održati 08.10.2019. Prvi trening juda održat će se u četvrtak 10.10.2019., a od idućeg tjedna treninzi će se nastaviti održavati i utorkom od 18:30 sati.

Izrada Internet stranice sufinancirana je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj stranice isključiva je odgovornost Zajednice sportova Općine Konavle.